Suunnittelupaja Pikselin verkkokurssien ja verkkovalmennusten palvelu- ja toimitusehdot

Voimassa 11.3.2024 lähtien.

Nämä ovat Suunnittelupaja Pikseli Oy:n ja asiakkaan väliset yleiset palvelu- ja toimitusehdot.

Ehdot koskevat kaikkia Pikselin verkkokursseja ja verkossa tapahtuvia koulutuksia ja valmennuksia (my√∂hemmin ‚ÄĚtuote‚ÄĚ).

Kun ostat tuotteita Suunnittelupaja Pikseliltä osoitteessa suunnittelupajapikseli.fi tai minnan.mykajabi.com hyväksyt automaattisesti nämä toimitus- ja palveluehdot sekä tietosuojaehdot, joihin löydät linkit sivun alaosasta.

Tämän sopimuksen hyväksyvät suunnittelupajapikseli.fi tai minnan.mykajabi.com sivulle sisältöä tuottava Suunnittelupaja Pikseli Oy (2994661-7) ja palvelujen ja tuotteiden käyttäjä (jatkossa asiakas.)

Tiivistelmä

 • Et saa jakaa k√§ytt√§j√§tunnusta ja/tai salasanaa kurssialustalle.
 • Et saa julkaista tai jakaa sis√§lt√∂√§ ilman erillist√§ lupaa
 • Et omista sivujen sis√§lt√∂√§
 • Saat tuotteisiin rajatun k√§ytt√∂oikeuden

Maksuehdot

Maksunvälittäjänä toimii Stripe.

Stripe on turvallinen ja helppo maksutapa. Kun tilaat tuotteen, maksu tapahtuu sivuilla suoraan eikä sinua ohjata toiseen palveluun. Kun maksat
Stripen tarjoamilla luottokorttimaksuilla, hyväksyt Stripen ehdot.

Voit maksaa luottokortilla:

 • Visa
 • MasterCard
 • American Express
    

Peruutusehdot

Digitaalisilla tuotteilla on 14 päivän peruuttamisoikeus kuluttajansuojan mukaan, jos yritys ei ole aloittanut digitaalisen tuotteen toimittamista tai kuluttajalle ei ole kerrottu, että peruutusoikeus poistuu, kun tuotteen toimittaminen aloitetaan.

Jos asiakas saa tuotteen heti oston jälkeen käyttöönsä, 14 päivän peruuttamisoikeutta ei ole, ellei yritys ole sitä erikseen antanut.

Tuote on asiakkaan saatavilla esimerkiksi silloin, kun hän on tilausvahvistuksessa tai muutoin tilauksen jälkeen saanut tuotteen latauslinkin tai linkin kurssialustalle tai tunnukset sähköiseen palveluun.

Lisätietoa: https://www.kkv.fi/kuluttaja-asiat/verkkokauppa/peruuttamisoikeus-verkkokaupassa/

Hyväksymällä nämä ehdot, hyväksyt samalla sen, että peruutusehto poistuu heti kun yritys aloittaa tuotteen toimittamisen.

Verkossa tapahtuvien livevalmennuksien ja -koulutuksien peruutusaika on maksimissaan 14 päivää. Jos ne on ostettu alle 14 päivää ennen valmennuksen pitämistä, ne voi peruuttaa valmennusta edellisenä päivänä 23.59 mennessä.

Peruutusohje

Lähetä peruutusilmoitus ennen peruutusajan päättymistä. Peruutusaika päättyy 14 päivän kuluttua ostosta.

Jos haluat peruuttaa ostosi ota yhteytt√§ s√§hk√∂postilla: [email protected].

Kerro viestissä:

 • mink√§ tuotteen haluat palauttaa
 • tilinumerosi IBAN muodossa

Peruutusilmoituksen yhteydessä yritys maksaa 90% maksamastasi summasta takaisin. 10% menee peruuttamisesta aiheutuneisiin kuluihin.