Tee yrityksesi tyyliset somepostaukset Canvalla!

 

Näytän sinulle miten teet juuri sinulle sopivan somesetin Instagramiin, jolla erotut muista ja saat viestisi läpi. Pohjien avulla teet postauksen valmiiksi ja julkaiset sen alle 5 minuutissa.

Somesetti on ehdottomasti paras työkalu sinulle, joka haluat tehdä säännöllistä somemarkkinointia ilman, että tuhlaat aikaasi tekemällä joka kerta alusta alkaen uutta tai pähkäilet mitähän kuvia ja värejä tällä kertaa käyttäisi.

Unohda sillisalaatin näköinen sisältö. Setin avulla teet yhtenäisen ja oman brändisi näköistä sisältöä kätevästi, nopeasti ja vaivattomasti uudestaan ja uudestaan.

👇

Klikkaa kurssille tästä!

Somesetin avulla teet postaukset jopa 5 minuutissa, koska sinun ei tarvitse kuin lisätä uudet tekstit ja (tarvittaessa) vaihtaa kuva toiseen. Siinä ajassa myös julkaiset postauksen suoraan Canvasta someen. 

Setin avulla teet yrityksesi näköisiä julkaisuja niin Instagramiin, Facebookiin ja LinkedIniin. Kuvakoko toimii myös Pinterestissä. 

🤔 Mikä on somesetti?

Se on yhteensopiva kokoelma Canvalla tehtyjä pohjia, joita voit käyttää somepostauksissasi.

Silloin kun ne on oikein tehty, ne ovat yhtenäisen näköisiä, yrityksesi ilmeen mukaisia ja tuovat esiin juuri sitä viestiä, jota haluat kertoa yleisöllesi.

Jos olet ikinä tuskaillut somejulkaisujesi ilmeen tai epäsäännöllisyyden kanssa, nyt sinulla on mahdollisuus selättää molemmat ongelmat kerralla.

Somesetin avulla teet yhtenäisen näköistä somea, joka viestii oikein valitulla ilmeellä, juuri sitä mitä haluat yleisöllesi kertoakin.
Tämän kurssin jälkeen sinun ei tarvi tuskailla someilmeesi kanssa, tai meneekö viesti oikein perille. Opit miten valitset ilmeen niin, että voit olla varma siitä, että viestisi tulee ymmärretyksi.
Tällä verkkokurssilla et tee pelkästään ilmettä someen yrityksellesi, vaan voi käyttää sitä kaikessa markkinoinnissasi printistä, verkkoon ja kivijalkaan.
Saat simppelin 6 askeleen kaavan somesetin luomiseen.
Opit minkälaisia postaustyyppejä tarvitset yrityksellesi ja miten ne tehdään.
Ei informaatioähkylle! Tällä kurssilla keskitymme ainoastaan oleelliseen, eli somepostauksiin liittyviin asioihin.

Verkkokurssin sisältö

Somea Canvalla -verkkokurssilla suunnittelet juuri sinun yrityksesi näköisen somesetin, jota voit käyttää uudestaan ja uudestaan.

Kurssin suurimmat hyödyt:

 • ei enää sillisalaattia: opit miten rakennat yrityksellesi yhtenäisen ilmeen niin, että se viestii tehokkaasti niitä asioita, joita haluat
 • selätät somestressin: teet 8 erilaista, eri käyttötarkoituksiin sopivaa uudelleenkäytettävää postauspohjaa Canvalla omalla ilmeelläsi
 • säästät aikaa ja vaivaa: saat kätevimmät oikotieni ja työkaluvinkkini, joiden avulla olen itse tehnyt somepostausten tekemisestä nopeaa ja tehokasta.

👇👇

Samalla luot oman yrityksesi ilmeen, jota voit käyttää kaikessa markkinoinnissasi, jos sinulla ei vielä ole sellaista!

Eikö Canva ole entuudestaan tuttu? Ei hätää, Somea Canvalla -kurssi sopii myös vasta-alkajille, koska käymme ensin läpi Canvan tärkeimmät toiminnot ja työkalut nimenomaan somepostausten tekoon. 

Canvan perusteet somepostausten tekoon

 1. Etusivun tärkeimmät toiminnot
 2. Suunnittelunäkymä
 3. Kuvatyökalut 
 4. Tekstin muokkaaminen
 5. Muodot ja miten niitä käytetään
 6. Taustojen muokkaaminen

 

Somesetin tekeminen

 1. Miten esimerkkisetin pohjat on tehty
 2. Sillisalaatista säkenöiväksi - Miten luot yrityksellesi yhtenäisen ulkoasun 
 3. Oma somesetti 6 askeleella

Somea Canvalla

77 €

sis. alv

Klikkaa mukaan kurssille tästä

Kurssilla on normaali 14 päivän palautusoikeus. Jos koet, että et saanut kertakaikkiaan mitään irti kurssista palautan rahasi.

Sinulle lahjaksi

Kurssin osallistujana saat valmiin 8 pohjan somesetin, jota voit muokata ja käyttää miten haluat. Sen pohjalta voit kätevästi tehdä oman somesettisi. Somesetti toimii loistavasti Instagramissa, Facebookissa ja LinkedInissä sekä Pinterestissä.

Kerron lisäksi kätevimmät työskentelytapani ja oikotieni, joiden avulla teet somepostauksesi näppärästi ja säästät aikaa ja vaivaa.

Saat myös printattavan lunttilapun Canvan työkaluista ja näppäinoikoteistä, joiden avulla nopeutat tekemistäsi entisestään. Huom! Suurin osa näppäinoikoteistä toimii myös muissa ohjelmissa, joten pääset nopeuttamaan työtäsi myös Canvan ulkopuolella. 

Klikkaa mukaan kurssille tästä

Olen Nurmisen Minna, graafikko ja canvaexpertti Tampereelta.

Olen kouluttanut Canvan käyttöä eri alojen yrittäjille, kuntien työntekijöille sekä tuleville digiammattilaisille. 

Ennen yrittäjän uraa olen ollut IT- ja koulutusalalla käyttöliittymäsuunnittelijana ja graafikkona lähes 15 vuotta.

Sitten päätin lähteä unelmiani jahtaamaan ja ryhdyin kokopäiväiseksi yrittäjäksi 2017.

Uskon vahvasti siihen, että menestyäkseen ei tarvitse tehdä ympäripyöreitä päiviä ja uhrata muuta elämäänsä tai terveyttään. Tuloksia voi saada valitsemalla järkevät ja aikaa säästävät työtavat. 

Siksi olen nyt tässä. Haluan auttaa sinuakin toteuttamaan unelmasi ja menestymään ilman itsensä puhki raatamista. 

Verkkobisneksen lisäksi tykkään kahvista ja salmiakista, Star Warsista ja salitreenistä.

Olkoon voima siis kanssasi 😉

Klikkaa mukaan kurssille tästä

Canvakurssin on tehnyt ja sitä myy Suunnittelupaja Pikseli Oy, 2994661-7.

Kaikissa ongelmatapauksissa voit ottaa yhteyttä Minnaan [email protected]

Pidämme tietosi turvassa.

Voit lukea tietosuojaselosteen tästä.